zetterholm.blogg.se

Un pequeño viaje a otro continente!

Sudoku-Azad, Matt Lucas och sengangare!

Publicerad 2012-11-03 18:24:00 i Allmänt,

Val framme i Bocas del toro aterstod valet av hostel. Det ar 50% magkansla 30% guidebok 20% tur skulle jag pasta. Vi bestamde oss for att stanna pa ett stalle som heter Heiki hostel. I och med att vi nu for det mesta sover i doorms som ar mellan 4 och 10 baddar, ar det som ett kinderagg nar man oppnar dorren och ska se vem som bor i rummet. Kan val inte pasta att vi har haft karman pa var sida de senaste gangerna, men med lite for stora forvantningar, mottes vi av ett vattenglas, en kapsel med aspirin, sudoku och en turisk man i 40 ars aldern. Visst han var val trevlig, men man fattar ju direkt att har blir det ingen efterskiva med olspel och liknande..
 
Men vi deppade inte ihop for det och betamde oss for att sticka till playan. Men innan vi hann lamna entren fragade ett amerikanskt par om vi ville aka med dom till en batcave. Utan att egentligen tanka pa vad vi tackat ja till satt vi 5 minuter senare i en speedboat pa vag till on dar grottan lag. Om man inte har klaustrofobia, gillar morker, spindlar, tusentals fladdermoss och att vada i meterhogt vatten kan jag starkt rekommendera att gora nagot liknande. Men helt klart en upplevelse! Fick aven sett roda grodor och ett par sengangare, vilket maste vara typ det fulaste djuret efter kalkon.
 
Nar vi nasta dag kom tillbaka till doormen efter en dag pa stranden, var Azad borta och istallet hade rummet forvanlats till ett harem. Karman hade antligen funnit oss! Det var chicks fran alla varldens horn..
Som ett brev pa posten blev vi sugna pa att aterigen inta den kubanska romen.
Men samma dag hade vi aven traffat ett brittiskt par. Ska arligt saga att det var de mest negativa personerna vi traffat pa resan, men eftersom killen sag ut som Matt Lucas i Little britian var det en sjalvklarhet att bjuda med dem. Festen urartade lite latt nar "Matt Lucas" blivit lite latt upprord, efter att en amerikan sagt nagot mindre bra om hans favoritlag Tottenham. Hans läspande hade inte blivit mindre markant ju mer han drack och det hela slutade med att han läspandes med lite salivskvatt skallde ut och tog den stackars amerikanaren pa hans bollar.
Helt klart en riktigt bra kvall!
 
Efter att ha totaldissat Puerto Viejo som ligger vid kusten i sodra Costa Rica, pundarna och machetemordarnas stad bestamde vi oss for att ta oss darifran. Men vi stannade trots allt dar i ca 36 timmar, varav 30 timmar spenderades i nagon sorts koma i vara sangar. Har dessvarre inte nagra bilder pa denna stad, da vi varken var sugna pa att bade mista kameran och vara liv ;)
 
Vi hoppade pa en buss som korsade hela landet, fran sydost till nordvast. Sa efter 14 timmar i buss och enligt Gustav ett nytt varldsrekord i "gamnackar" (nar huvudet faller framlanges nar man somnar till sittandes) av mig kom vi fram till Tamarindo. Det ar en exploaterad surfingresort, sa nu kanner vi att det ar dags att testa pa att surfa innan vi beger oss till Nicauragua. Ett land som vi ser fram emot!

Puss pa er!
 
 
Livsfarlig?
Livsfarliga!
Ofarlig..
Battaxi ar battre an biltaxi!
Man tager vad man haver.
Beaches?!
Inte direkt Svinesundsbron, men det funkar ju anda.

Kommentarer

Postat av: Jørgen Wiig

Publicerad 2012-11-08 18:23:16

Haha, jævli bra barberhøvel! Keep it going og selg den til Gilette! Hadde den blitt solgt i butikken så hadde jeg tilogmed startet og barbere meg på daglig basis.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela